Εκτέλεση
Υλικά
- 1kg καρότα βρασμένα καλά
- 500ml το νερό από τα καρότα
- 1gr τζίντζερ φρέσκο
- 100ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. sriracha
- 2 κ.σ. βούτυρο
-
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τα καρότα, την κρέμα γάλακτος , το τζίντζερ , λίγο αλάτι, τη sriracha και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πουρές.
- Μεταφέρουμε σε μία κατσαρόλα τον πουρέ και προσθέτουμε το ζεστό ζωμό από τα καρότα και το βούτυρο και ζεσταίνουμε μέχρι να παρει μια βράση. Η ποσότητα του ζωμού εξαρτάται από το πόσο ρευστή θέλουμε τη σούπα μας.
Τip: Σε όλες τις σούπες προσθέτουµε τη sriracha στο τελείωµα του µαγειρέµατος για µη χαθεί η γεύση της.