Σε ένα μπόλ αναμειγνύουμε την τεμπούρα με 200ml κρύο νερό. Σε ένα δεύτερο μπόλ βάζουμε το αλεύρι ταπιόκας και σε τρίτο μπόλ βάζουμε το panko. Περνάμε ένα μπαστουνάκι λαχανικών από τη ταπιόκα, μετά το βουτάμε στην τεμπούρα και τέλος το περνάμε από το panko.
Με την ίδια σειρά περνάμε όλα μας τα λαχανικά και τα ακουμπάμε το ένα δίπλα στο άλλο σε μία πιατέλα. Εάν δούμε ότι το μείγμα της τεμπούρας πήξει τότε το αραιώνουμε με 50 ml νερό. Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο και τηγανίζουμε τα λαχανικά μας έως ότου ροδίσουν.
Για τη σάλτσα dip ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τη τοποθετούμε στο ψυγείο για να παραμείνει δροσερή. Σερβίρουμε τα λαχανικά με τη σάλτσα.