ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε 2 κούπες νερό και 1 κούπα quinoa και βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Μετά την πρώτη βράση, χαμηλώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα συνεχίζοντας το βράσιμο για 15 λεπτά. Στο τέλος ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, έτσι ώστε η quinoa να γίνει αφράτη. Αφού καθαρίσουμε τα σπαράγγια, τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για δύο λεπτά. Στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Στραγγίζουμε πάλι και τα αφήνουμε στην άκρη. Αναμειγνύουμε τα υλικά της σάλτσας σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτουμε στο wok Peanut Oil και μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε για τρία λεπτά. Βγάζουμε στην άκρη τις γαρίδες και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά τα λαχανικά μας (πιπεριά, κρεμμύδι, σπαράγγια και snow peas). Ρίχνουμε τα υλικά για τη σάλτσα πάνω από τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και τις γαρίδες και ανακατεύουμε πάλι μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Ρίχνουμε τέλος την quinoa, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε όσο ακόμη είναι ζεστό.