ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αποψύχουμε τα φύλλα Wonton. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο με το τυρί, τη Sweet Chili Sauce και το αλάτι και μοιράζουμε το μείγμα σε οκτώ ίσες ποσότητες. Σε ένα μικρό μπολ που έχουμε προσθέσει μερικές σταγόνες νερό, χτυπάμε το αυγό. Απλώνουμε τα φύλλα Wonton και μοιράζουμε τη γέμιση στο κέντρο κάθε φύλλου. Αλείφουμε με αυγό δύο διαδοχικές πλευρές του φύλλου και κλείνουμε με τις άλλες δύο πιέζοντας, ώστε να φύγει ο αέρας από μέσα. Τηγανίζουμε τα τριγωνάκια μας σε άφθονο λάδι, στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. Σερβίρουμε.