ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα μπολ ώστε να μουλιάσουν και κατόπιν τα στραγγίζουμε, κόβουμε το μίσχο και τα τεμαχίζουμε σε λωρίδες. Μαρινάρουμε για μισή ώρα το κρέας σε ένα μπολ, προσθέτοντας νερό, Tapioca, Sesame Oil, ζάχαρη, 3 κ.σ. Soy Sauce, πιπέρι και 2 κ.γλ. Shao Hsing. Προσθέτουμε στο wok 1 κ.σ. Wok Oil και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να ψηθούν. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε βοηθητικό πιάτο. Ρίχνουμε στο τηγάνι μας πάλι 1 κ.σ. από το Wok Oil, προσθέτουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια και την πιπεριά Chili. Σοτάρουμε για δύο λεπτά και μεταφέρουμε σε ένα βοηθητικό πιάτο. Προσθέτουμε άλλη 1 κ.σ. Wok Oil και αυτή τη φορά σοτάρουμε καλά το χοιρινό μας. Ρίχνουμε το μείγμα με τα μανιτάρια, τη Soy Sauce και το Shao Hsing που απέμειναν και ανακατεύουμε. Τέλος, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά το φαγητό μας άλλη μια φορά. Τοποθετούμε το Moo Shu Pork σε ένα πιάτο και τα Duck Pancakes σε ένα δεύτερο. Αφού προσθέσουμε στην πίτα μας γέμιση, γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι.
*Αποψύξτε τα Duck Pancakes και ζεστάνετέ τα ελαφρώς σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.