Υλικά:
Εκτέλεση:
Σιγοβράστε το χταπόδι μέσα σε αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσει. Σουρώστε και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς. Τυλίξτε το έπειτα σφιχτά για carpaccio μέσα σε μεμβράνη και παγώστε για τουλάχιστον 12 ώρες στους -20οC. Κόψτε το Takuan και το αγγούρι ζουλιέν και λίγο πριν σερβίρετε προσθέστε στο αγγούρι: Rice Vinegar, 5gr αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας ελαφρά. Κόψτε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και διατηρήστε τα σε παγωμένο νερό. Κόψτε το χταπόδι σε φέτες 2mm (ιδανικά χρησιμοποιώντας ζαμπονομηχανή) και στήστε τις στο πιάτο. Προσθέστε μια στρώση Wakame, μια Takuan και μια αγγούρι. Τελειώστε το πιάτο σας προσθέτοντας Tobiko Red στην κορυφή. Στύψτε μια σταγόνα lime σε κάθε κορυφή και περιχύστε με Ponzu της Kikkoman και ελαιόλαδο.