Υλικά:
(για 14 κεφτέδες)
Εκτέλεση:
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το Shao Hsing, τη Yakitori Sauce και το Wok Oil. Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για ½ ώρα. Πλάθουμε τον κιμά σε μικρούς κεφτέδες και πατάμε ελαφρώς για να ψηθεί καλύτερα. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεστάνουμε, ρίχνουμε το Wok Oil και τοποθετούμε τους κεφτέδες. Όταν ψηθούν ρίχνουμε το Shao Hsing, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να ατμιστούν για 2 λεπτά. Σερβίρουμε αφού ρίξουμε από πάνω Yakitori Sauce και λίγο σουσάμι. Μπορείτε να περάσετε τους κεφτέδες σε ξυλάκια yakitori και να τους σερβίρετε σαν σουβλάκι.