Υλικά:
Εκτέλεση:
Ξεπαγώνουμε το φύλλο για τα dumplings. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα φύλλο και τοποθετούμε 1 κ.γλ. γέμιση στο κέντρο του. Βρέχουμε έπειτα το φύλλο με λίγο νερό περιμετρικά και διπλώνουμε έτσι ώστε να κλείσουμε τη γέμιση μέσα και να δημιουργήσουμε ένα μισοφέγγαρο. Σχηματίζουμε στη συνέχεια πτυχώσεις στην άκρη του φύλλου, διπλώνοντας και πιέζοντας ελαφρώς. Τοποθετούμε τα dumplings στο steamer για 8 λεπτά. Συνοδεύουμε με sauce Kikkoman Ponzu ή με Kalbi Sauce της Sempio, για ακόμη καλύτερη γεύση.