Υλικά:
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε πολύ καλά τον κιμά με τη Sempio Bulgogi και πλάστε έπειτα σε patties των 200gr. Αφήστε το μίγμα στο ψυγείο για 60’ λεπτά μέχρι να δέσει. Κόψτε το Takuan Pickled Radish σε μικρές φέτες των 20 γραμμαρίων. Ψήστε σε ένα πλατό και σε δυνατή φωτιά τα Ramen Buns και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν στο κέντρο. Βγάλτε τα patties από τη ψύξη, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ψήστε και από τις δύο πλευρές. Για το σερβίρισμα, στη βάση από τα Ramen Bun προσθέστε μια στρώση από Cardinal Sweet Chili Sauce, έπειτα το ψημένο βοδινό, 4 φέτες Takuan, 20 γραμμάρια κρεμμύδι φρέσκο που έχετε πρώτα ψιλοκόψει και τελειώστε με ακόμη μια στρώση Sweet Chili Sauce και το δεύτερο Ramen Bun.