Υλικά:
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε καλά με ένα φουέ όλα τα υλικά σας, μέχρι η ζάχαρη να λιώσει. Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου και αφήστε να μαριναριστούν για 6 έως 8 ώρες. Στραγγίστε τις φτερούγες από τη μαρινάδα τους και ψήστε σε φούρνο στους 150 βαθμούς για 40 λεπτά. Ταυτόχρονα, σε μικρή κατσαρόλα σιγοβράστε τη μαρινάδα για 10 λεπτά μέχρι να δέσει. Περιχύστε τις ψημένες φτερούγες με τα μαρινάδα και σερβίρετε μα λίγο σουσάμι και φρέσκο κόλιανδρο.