Υλικά:
(για 4 άτομα)
Εκτέλεση:
Προετοιμάζουμε τα Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Για να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, ζεσταίνουμε το Wok Oil σε ένα wok και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ginger, σοτάροντας για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το Curry Paste και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το ζωμό και το Sambal Oelek και σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο. Σε ένα δεύτερο wok ζεσταίνουμε 1 κ.σ. Wok Oil και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, τα καρότα και τα σπαράγγια. Σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια. Ρίχνουμε και τα noodles και ανακατεύουμε πάλι. Προσθέτουμε τη sauce, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε τέσσερα μπολ. Γαρνίρουμε με σουσάμι, κόκκινο λάχανο και ένα κομμάτι lime.