Υλικά:
(για 4 μερίδες)
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το ξεπλένουμε με νερό και στραγγίζουμε με ρολό κουζίνας. Πλένουμε το σπανάκι, το στεγνώνουμε και το κόβουμε. Σε ένα wok ζεσταίνουμε λίγο Wok Oil και σοτάρουμε στη συνέχεια το σπανάκι για μισό περίπου λεπτό. Προσθέτουμε το βούτυρο μαζί με λίγο λευκό πιπέρι και ανακατεύουμε. Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και το Shichimi Togarashi και τα αναμιγνύουμε. Σε ένα δεύτερο wok ζεσταίνουμε το υπόλοιπο Wok Oil και τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές τα scallops ώστε να ψηθούν μέτρια. Απομακρύνουμε το wok από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στα scallops τη σάτσα σόγιας και το Shichimi. Τοποθετούμε και πάλι το wok στη φωτιά και γυρίζουμε συνεχώς τα scallops έτσι ώστε να καλυφθούν με τη σάλτσα.Σε ένα πιάτο σερβίρουμε το σπανάκι και τοποθετούμε από πάνω τα scallops με τη σάλτσα σόγιας.Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι και Itokiri Togarashi.