Υλικά:
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι πολύ καλά από τις ίνες και το λίπος και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτοντας Kikkoman Ponzu. Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Ψήνουμε έπειτα το ψαρονέφρι στο grill, γυρίζοντας συνεχώς. Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε τα μαρούλια στη μέση και τα ψήνουμε στο grill για 2'. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τα noodles, μαζί με το ψαρονέφρι το οποίο έχουμε κόψει σε φέτες. Προσθέτουμε και τα ψημένα μαρούλια, ρίχνουμε το dressing και σερβίρουμε.