Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το ρυζάλευρο γκλούτινους, τη ζάχαρη και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε συνέχεια έως ότου αλλάξει χρώμα (να γίνει διάφανο) και σφίξει. Σε ένα ξύλο κοπής απλώνουμε λίγο άμυλο ταπιόκας και τοποθετούμε το μείγμα από την κατσαρόλα. Αφήνουμε να γίνει χλιαρό και το πλάθουμε.
Βάζουμε στα χέρια μας άμυλο ταπιόκας και το ανοίγουμε σε λεπτή ζύμη. Με ένα ποτήρι νερού μεγάλο κόβουμε τη ζύμη σε δίσκους. Βάζουμε προσεκτικά τους δίσκους της ζύμης σε ένα πιάτο και το βάζουμε στην κατάψυξη να κρυώσει (όχι όμως να παγώσει), περίπου για 10 λεπτά. Σε κάθε δίσκο ζύμης τοποθετούμε στο κέντρο μία μικρή μπάλα παγωτού (ένα κουτάλι της σούπας γεμάτο) και κλείνουμε πιέζοντας σε σχήμα μπάλας.
Τοποθετούμε αμέσως στην κατάψυξη έως ότου σφίξει. Πρίν σερβίρουμε το αφήνουμε εκτός κατάψυξης για 3 λεπτά.