Ribeye με Shio Koji

Εκτέλεση

Υλικά 

  • 2 τμχ. Ribeye steak
  • 3 κ.σ. Shio koji
  • 1 κινέζικο λάχανο
  • 2 κ.σ.φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γλ. σουσάμι
  • 4 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.σ. Soy sauce
  • 4 κ.γλ. Sesame Oil
  • Χυμό από 2 lime
  •  
  •  
  •  

Εκτέλεση

Πάνω από το steak απλώνουμε Shio koji και αφήνουμε εκτός ψύξης για είκοσι λεπτά να μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε σε λωρίδες λεπτού πάχους το κινέζικο λάχανο. Ανακατεύουμε το rice vinegar, τη soy sauce, το sesame oil και το χυμό lime, για να φτιάξουμε το dressing. Το προσθέτουμε στη σαλάτα, κρατώντας μια μικρή ποσότητα για το steak και ανακατεύουμε καλά. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το steak με λίγο ηλιέλαιο, στο ψήσιμο που προτιμάμε και σερβίρουμε μαζί με τη σαλάτα και το dip που απέμεινε από το dressing. 

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified