Linguini με Μανιτάρια & Πάστα Miso

Προϊόντα μας

  • Miso Paste
  • Mushroom
  • Εκτέλεση

    Υλικά

    • 250gr. μακαρόνια linguini
    • 250gr. μανιτάρια mix (λευκά, porto bello κλπ.)
    • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    • 1/2 κούπα λευκό κρασί
    • 1 κ.σ. miso paste
    • 2 κ.σ.  μουστάρδα
    • Αλάτι-πιπέρι
    • Φρέσκο κρεμμύδι

     

     

     

    Εκτέλεση

    Ετοιμάζουμε τα linguini βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στη συσκευασία. Σε τηγάνι που καίει σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο με βούτυρο για 5' μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Σβήνουμε με λευκό κρασί και περιμένουμε για 2' μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε miso, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό εφόσον χρειαστεί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 2'. Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια και τα ενσωματώνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified