CheeseCake με Πάστα Miso & Φυστικοβούτυρο

Προϊόντα μας

  • Peanut Butter
  • Mirin
  • Miso Paste
  • Εκτέλεση

    Υλικά 

    • 300gr μπισκότα σοκολάτα με γέμιση βανίλια (πχ. oreo)
    • 150gr βούτυρο (λιωμένο)
    • 500gr τυρί κρέμα
    • 200gr ζάχαρη άχνη
    • 1 δόση βανίλια
    • 350gr φυστικοβούτυρο
    • 100gr miso paste
    • 1 κ.σ. μέλι
    • 1 κ.σ. mirin
    •  
    •  
    Εκτέλεση
     
    Σε multi ή με το χέρι, σπάστε τα μπισκότα και ανακτέψτε τα με λιωμένο βούτυρο. Απλώστε σε ταψί με πάτο που αποσπάται. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, 100gr φυστικοβούτυρο, την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια και απλώστε στη βάση από μπισκότα. Σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, ζεστάνετε το υπόλοιπο φυστικοβούτυρο, την πάστα miso, το μέλι και το mirin μέχρι να γίνουν αραιά σε σύσταση και να μπορούν να απλωθούν εύκολα. Απλώστε την τρίτη στρώση και τοποθετήστε σε ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες μέχρι να κρυώσει και να σφίξει το γλυκό. 
     
    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified