Σούπα Thai με Κόκκινο Curry & Vermicelli Noodles

Εκτέλεση

Υλικά
  • 60gr Rice Vermicelli Cardinal
  • 250gr φιλέτο κοτόπουλο στήθος κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 10gr Peanut Oil
  • 50gr κρεμμύδι ξερό σε λωρίδες
  • 70gr φουντίτσες μπρόκολο
  • 60gr καρότο σε λωρίδες
  • Για τη σάλτσα: 
  • 5gr Peanut Oil
  • 40gr κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 6gr Minced Ginger Thai Heritage
  • 15gr Chili Bean Sauce Lee Kum Kee
  • 9gr Soy Sauce
  • 20gr Red Curry Paste
  • 250gr Coconut Milk Aroy-d
  • 190gr ζωμό κοτόπουλου
  • 20gr ζάχαρη
  • για το γαρνίρισμα:
  • Sesame Seeds Soy Sauce Flavor
  • 40gr φύλλα από κόλιανδρο φρέσκο
  • Χυμό από 1 lime
  • Λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

 

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το έλαιο και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για 2'. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, το καρότο και σοτάρουμε για 1'. Ρίχνουμε τη σάλτσα, ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση και προσθέτουμε τα noodles, ανακατεύοντας και πάλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό lime. Σερβίρουμε σε δύο μπολ και γαρνίρουμε με σουσάμι, σχοινόπρασσο, κόλιανδρο και εφόσον επιθυμούμε λίγο lime ακόμη.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified