Ramen Noodles με Pesto από Miso

Εκτέλεση

Υλικά

  • για το pesto: 
  • 150gr σπανάκι φρέσκο
  • 20gr φρέσκο κόλιανδρο
  • 50gr Aka Miso Organic Hikari
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 40gr εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil Yeo’s
  • Χυμό από 1/2 lime
  • Λίγο αλάτι
  • Υπόλοιπα υλικά: 
  • 3 πακέτα Ramen Noodles Cardinal
  • 12 τμχ. Shiitake Mushrooms
  • 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
  • Sesame Soy Seeds για το γαρνίρισμα
  •  
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Σε ένα μπολ με νερό προσθέτουμε τα μανιτάρια για να μουλιάσουν, αφήνοντας τα για 40 - 45 λεπτά. Εν συνεχεία τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Μέσα σε blender προσθέτουμε όλα τα υλικά του pesto και τα πολτοποιοιύμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και σοτάρουμε για 2' τα shiitake. Ρίχνουμε και τα ramen και το pesto και αναμειγνύουμε για ένα με δύο λεπτά. 


Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified