Μοσχάρι με Πράσα & Cashews

Προϊόντα μας

  • Basmati Rice
  • Tamari Sauce
  • Εκτέλεση

    Υλικά

    • 200gr Basmati Rice
    • Λίγο αλάτι
    • 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
    • 1 πιπεριά chili κομμένη σε ροδέλες
    • 50gr cashew nuts ψημένα
    • 2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    • 4 κ.σ. Kikkoman Tamari Gluten Free Soy Sauce
    • 2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
    • 400gr κρέας μοσχαρίσιο
    •  
    •  
    •  

    Εκτέλεση

    Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες. Σε ένα σκεύος, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε τα πράσα και την πιπεριά, συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Προσθέτουμε την Tamari Soy Sauce και τα κάσιους, ανακατεύοντας καλά. Σερβίρουμε το κρέας και τα λαχανικά πάνω από το ρύζι και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified