Σπαγγέτι με Ponzu Sauce, Τόνο & Μανιτάρια

Εκτέλεση

Υλικά 

  • 500gr spaghetti βρασμένα
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κονσέρβα τόνου σε λάδι (στραγγισμένος)
  • 240gr διάφορα μανιτάρια (shiitake, straw κτλ.)
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 2 μικρά κρεμμύδια
  • 60gr ρόκα
  • 1 μικρή αποξηραμένη πιπεριά τσίλι
  • 2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 400gr ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 200ml Kikkoman Ponzu Lemon
  • Παρμεζάνα
  •  
  •   
  •  

Εκτέλεση 

Κόβουμε τα μανιτάρια. Μουλιάζουμε την πιπεριά chili σε νερό. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και το ένα κρεμμύδι με 1 κ.σ. λάδι και λίγο αλατοπίπερο. Στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι που έμεινε, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε τη ντομάτα και την σάλτσα Ponzu, αφήνοντας να πάρουν βράση. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια, τον τόνο, τα ζυμαρικά και τη ρόκα, αφαιρώντας σε αυτό το σημείο την πιπεριά chili. Σερβίρουμε με τυρί παρμεζάνα. 

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified