Πικάντικο Κοτόπουλο Kua Yaki

Εκτέλεση

Υλικά

  • 4 Χ 150gr κοτόπουλο φιλέτο
  • Katakuriko
  • 20ml Wok Oil
  • 3 κλωνάρια φρέσκο κρεμμύδι
  • 5 κ.σ. Kikkoman Wok Sauce
  • 1 πρέζα Shichimi Togarashi
  • Nori κομμένο σε λωρίδες για γαρνίρισμα
  • 1 κ.σ. σουσάμι λευκό
  • Kewpie mayonaise
  •  
  •  
 

Εκτέλεση 

Κόψτε το κοτόπουλο σε λεπτές φέτες και πανάρετε με Katakuriko. Σε ένα σκεύος, αφού ζεστάνετε το wok oil, τηγανίζετε το κοτόπουλο από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Αφαιρέστε το λάδι που περισσεύει από το σκεύος μαγειρικής και προσθέστε πάλι το κοτόπουλο, το φρέσκο κρεμμύδι και την Stir Fry Wok Sauce της Kikkoman. Γυρίστε το κρέας και από τις 2 πλευρές ώστε να καλυφθεί με τη σάλτσα και σιγοβράστε για μερικά λεπτά. Σε ένα πιάτο τοποθετήστε το κοτόπουλο και γαρνίρετε με: nori ψιλοκομμένο, σουσάμι και ελάχιστο Shichimi Togarashi. Συνοδέψτε με dip από Mayo Kewpie. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified