Vegan Burger

Προϊόντα μας

  • Sriracha Mayo
  • Wok Oil
  • Minced Garlic
  • Εκτέλεση

    Υλικά 

    • 1 κόκκινο κρεμμύδι
    • 1 κ.γλ. Minced Garlic
    • 1 κονσέρβα Kidney Beans
    • 100gr βρώμη
    • 2 κ.σ. ταχίνι
    • 1 κ.γλ. κύμινο
    • 700gr παντζάρια βρασμένα, καθαρισμένα και τριμμένα
    • 1 κ.σ. Wok Oil
    • 2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
    • Αλάτι και πιπέρι
    • Avocado σε φέτες
    • Λίγα φύλλα ρόκας
    • Sriracha Mayo
    • Ψωμάκια για burger
    • Λίγο τριμμένο καρότο
    •  
    •  

    Εκτέλεση

    Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αναμειγνύουμε σε ένα blender τα φασόλια, τη βρώμη και το ταχίνι. Προσθέτουμε στο μείγμα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τριμμένα πατζάρια, τον κόλιανδρο και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε με μαρίζ πολύ καλά. Πλάθουμε με τα χέρια μπιφτέκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι και με λίγο λάδι, ψήνουμε τα μπιφτέκια για 3' από κάθε πλευρά, μέχρι να σχηματιστεί μια κρούστα. Τέλος, ζεσταίνουμε τα ψωμάκια και φτιάχνουμε τα burgers τοποθετώντας τα υλικά με την εξής σειρά: καρότο, vegan burger, αβοκάντο, ρόκα και μαγιονέζα. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified