Katsu Fried Cod Burger

Εκτέλεση

Υλικά

  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • 600gr φιλέτο μπακαλιάρου (Black Cod Global)
  • 25gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μεγάλο αυγό (χτυπημένο)
  • 75gr Panko Cardinal
  • 75gr γαλέτα
  • Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)
  • 3 ψωμάκια burger
  • Tonkatsu sauce
  • Coleslaw (γαρνίρισμα)
  • Αγγούρι σε λεπτές φέτες (γαρνίρισμα)
  •  
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Στεγνώστε τον μπακαλιάρο και προσθέστε αλατοπίιπερο. Κόψτε σε κομμάτια των 200 γραμμαρίων. Περάστε κάθε φιλέτο με τη σειρά από αλεύρι, αυγό και μείγμα γαλέτας και panko. Σε λάδι που έχετε θερμάνει στους 160 - 180 βαθμούς, τηγανίστε κάθε φιλέτο, μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί τα φιλέτα και φτιάξε τα burgers. Γαρνίρετε με tonkatsu sauce, coleslaw & φέτες από αγγούρι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified