Κορεάτικο Σπανάκι Banchan

Εκτέλεση

Υλικά

  • 200gr σπανάκι
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Tamari Soy Sauce Gluten Free
  • 2 κ.σ. Pure Sesame Oil
  • 2 κ.σ. ψημένο σουσάμι
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • Μια πρέζα Nanami Togarashi (Chili Pepper Assorted)
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Πλένουυμε καλά το σπανάκι και το στραγγίζουμε. Μέσα σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη σάλτσα σόγιας και το σησαμέλαιο. Βράζουμε σε ένα σκεύος νερό, προσθέτουμε αλάτι και ρίχνουμε το σπανάκι για 30''. Αμέσως βγάζουμε το σπανάκι και το ρίχνουμε σε ἐνα μπολ με κρύο νερό. Στραγγίζουμε στη συνέχεια καλά το σπανάκι, πιέζοντας απαλά. Το τοποθετούμε στο μπολ με τη σάλτσα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Ρίχνουμε σουσάμι και λίγο Namnami Togarashi και σερβίρουμε. Το πιάτο μπορεί επιπλέον να σερβιριστεί και ως γαρνιτούρα δίπλα σε ψάρι και κρέας ή σαν σαλάτα, με συνοδεία ρυζιού. 


Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified