Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος τοποθετούμε το ψάρι και το μαρινάρουμε με τη μισή ποσότητα από τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε αλάτι και μισή ποτότητα από το Yellow Curry Paste, συν 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε για 15'. Προετοιμάζουμε το tamarind, αφήνοντας το σε λίγο ζεστό νερό και έπειτα το περνάμε από ένα σουρωτήρι με μεγάλες τρύπες. Μέσα σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε σε ηλιέλαιο το κρεμμύδι, το ginger και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά, συνεχίζοντας να σοτάρουμε. Προσθέτουμε στη συνέχεια την πάστα curry, το tamarind και το ψάρι και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5᾽. Χαμηλώνουμε στη συνέχεια την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε για περίπου 10' να δέσουν. Σερβίρουμε πάνω από ρύζι basmati και προσθέτουμε φρέσκο κόλιαδρο.