Korma Chicken

Εκτέλεση

Υλικά

  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1/2 συσκευασία Korma Patak’s
  • 400ml Cardinal Coconut Milk
  • 50ml νερό ή ζωμό λαχανικών
  • 1/2 κ.γλ. minced ginger
  • 1/2 κ.γλ. minced garlic
  • 500gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 50ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • Κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμύδι προαιρετικά
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ginger, την πάστα korma και συνεχίζουμε να σοτάρουμε. Ρίχνουμε το νερό, το γάλα και την κρέμα καρύδας, τη ζάχαρη και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο. Έπειτα σερβίρουμε και προαιρετικά γαρνίρουμε με κόλιανδρο και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified