Υλικά
Εκτέλεση
Ανακατέψτε 100ml νερό με το corn flour και αφήστε στην άκρη. Κόψτε το tofu σε κύβους των 2 εκατοστών. Ρίξτε τους κύβους σε νερό που βράζει για 1 λεπτό και στη συνέχεια αφαιρέστε. Σοτάρετε με ηλιέλαιο σε τηγάνι και σε φωτιά που καίει δυνατά τον κιμά μέχρι να γίνει τραγανός και έπειτα αφήστε τον στην άκρη. Βάλτε πάλι το τηγάνι να κάψει και σοτάρετε σε ηλιέλαιο το κρεμμύδι, το ginger και το σκόρδο. Προσθέσετε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράστε για 10 λεπτά. Προσθέστε στο μείγμα topping φρέσκου κρεμμυδιού και σερβίρετε σε μπολ, συνοδεία ρυζιού που έχει γίνει στον ατμό.