Jackfruit Chili Con Carne

Προϊόντα μας

  • Jackfruit Green
  • Εκτέλεση

    Υλικά

    • 2 κονσέρβες Cardinal Green Jackfruit
    • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
    • 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
    • 500gr ντομάτα ψιλοκομμένη (κονκασέ)
    • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (400gr)
    • 2 κ.γλ. ζάχαρη
    • 2 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
    • 4 κ.γλ. πάπρικα
    • 4 κ.γλ. κύμινo
    • 250 ml νερό
    • Ελαιόλαδο
    • Αλάτι, πιπέρι
    •  

    Εκτέλεση 

    Σουρώστε το Cardinal Jackfruit καλά και πιέστε το με ένα κουτάλι προκειμένου να σχηματιστούν ακανόνιστα κομμάτια με ίνες. Αφήστε το στη συνέχεια στην άκρη. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το λάδι, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέστε την κόκκινη πιπεριά και το jackfruit. Προσθέστε έπειτα τα μπαχαρικά και τον πελτέ. Συμπληρώστε με ντομάτα, ζάχαρη, φασόλια και νερό. Ρίξτε αλατοπίπερο κατά προτίμηση και συνεχίστε το μαγείρεμα για είκοσι λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σερβίρετε με ρύζι, nachos, guacamole, γιαούρτι κτλ.  


    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified