Vegan Roti Paratha

Εκτέλεση

Υλικά

  • 1 τμχ roti paratha plain
  • 60gr μανιτάρι portobello
  • καθαρισμένο
  • 15gr μείγμα tempura
  • 30gr Miso mayo
  • 20gr τοματίνια κομμένα στα 4
  • 3gr ρόκα baby
  • 5ml ελαιόλαδο extra παρθένο
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Miso Mayo:
  • 100gr vegan mayo
  • 10gr ζάχαρη
  • 10ml ρυζόξιδο
  • 10ml soy sauce
  •  
  •  

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για τη μαγινέζα miso μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Σε ένα μικρό σκεύος με ηλιέλαιο, τηγανίζουμε το portobello στην tempura μέχρι να γίνει χρυσαφί σε όψη. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό, ψήνουμε τα roti μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τοποθετούμε στο κέντρο της πίτας με σειρά το μανιτάρι tempura, τη Miso mayo, τα τοματίνια, τη ρόκα και το ελαιόλαδο και τυλίγουμε με χαρτί craft.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified