Sichuan Rice Stick Noodles & Pork Stir Fry

Εκτέλεση

Υλικά (2 μερίδες)
  • 120gr Rice Stick Noodles Cardinal 5mm
  • 1 καρότο μεγάλο κομμένο ζουλιέν
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. Wok oil
  • 180gr χοιρινό κιμά
  • 1 1/2 κ.σ. Dark Soy Sauce Lee Kum Kee
  • 2  κ.σ. Aka Miso
  • 2 κ.σ. Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • 1 1/2 κ.γλ. Five Spice Powder
  • Λίγο αλάτι
  • 1 1/2 κ.σ. Light Soy Sauce Lee Kum Kee
  •  
  •  
Εκτέλεση 
 
Προετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Σε ένα σκεύος, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά. Ρίχνουμε το καρότο, το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για ένα ακόμη λεπτό. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις σάλτσες σόγιας, τη πάστα miso, τη σάλτσα chili garlic, το μείγμα μπαχαρικών και 1 κ.σ. νερό. Προσθέτουμε στη συνέχεια το μείγμα στο σκεύος με τον κιμά και έπειτα τα noodles. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.  
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified