Fried Rice With Egg

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  • 300gr Jasmine Rice
  • 3 κ.σ. Wok Oil
  • 150gr Sweet Corn Kernel Cardinal
  • 1 τμχ. chilli ψιλοκομμένο
  • 3 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2  αυγά
  • 1 μεγάλο καρότο
  • 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιανδρου
  • 1 τμχ. lime 
  • 3 κ.σ. Premium Light Soy Sauce Lee kum kee
  • 2 κ.γ Sesame Oil Pure Yeos
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger 
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  •   
  •  
  •  
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Βράστε το ρύζι και αφήστε το να κρυώσει. Σε ένα wok ζεστάνετε 1 κ.σ. wok oil. Ανακατέψτε ελαφρώς τα αυγά και ρίξτε τα στο wok μέχρι να ψηθούν και στη συνέχεια αποσύρετε. Στο ίδιο wok ζεστάνετε 2 κ.σ. wok oil και σωτάρετε το ginger, το σκόρδο και στη συνέχεια το καρότο και το sweet corn για λίγα δευτερόλεπτα. Προσθέστε το ρύζι και δυναμώστε την φωτιά, απλώνοντας το ρύζι σε όλο το wok. Σε αυτή τη φάση μην ανακατεύετε συχνά, για να μην πέφτει η θερμοκρασία. Θέλουμε να κάνουμε το ρύζι μας crispy. Συνεχίστε τη διαδικασία για λίγα λεπτά, μέχρι το ρύζι να αλλάξει ελαφρώς χρώμα. Προσθέστε τα αυγά, ανακατέψτε και σβήστε τη φωτιά. Ρίξτε τη soy sauce, το sesame oil, το φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγες σταγόνες lime και ανακατέψτε. Σερβίρετε σε 2 μπόλ και τοποθετήστε τα φύλλα κόλιανδρου και το chilli. Για περισσότερο άρωμα θα μπορούσατε να προσθέσετε και λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified