Wasabi And Soy Sauce Tofu

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ 
  • 200 gr Organic Tofu Bioasia
  • 60 ml Soy Sauce Aizakku
  • 60 ml Sake
  • 40 ml Mirin
  • 2 tbsp Sesame Oil Yeos
  • Wasabi Paste Aizakku
  • 2 tbsp Ζάχαρη
  • 40 gr Aλεύρι
  • 10 ml Ηλιέλαιο
  •  
  •  
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
 
Στεγνώστε το tofu με χαρτί κουζίνας και κόψτε το σε 2 φέτες. Αλευρώστε το και αφήστε το στη άκρη. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, το mirin, το sake, το sesame oil και τη ζάχαρη. Προσθέστε λίγο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τηγανίστε το tofu μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές. Ρίξτε τη σάλτσα που προετοιμάσατε και όταν γλασαριστεί, προσθέστε πάστα wasabi (ποσότητα ανάλογα με την ένταση που θέλετε) και σερβίρετε. Γαρνίρετε με φρέσκο κρεμμυδάκι και sesame seeds για extra γεύση.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified