Χαράζουμε την πέτσα σε διαγώνιες γραμμές και ξαναχαράζουμε με αντίθετη φορά ώστε να σχηματιστούν ρόμβοι. Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο.Ζεσταίνουμε το γουόκ και ψήνουμε το φιλέτο με τη μεριά της πέτσας να ακουμπάει κάτω για 5-10 λεπτά. Αν πάρει χρώμα αμέσως χαμηλώνουμε τη φωτιά.Γυρνάμε το φιλέτο και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Βγάζουμε το φιλέτο από το γουόκ.Χύνουμε το λίπος σε ένα μπόλ και ξαναψήνουμε το φιλέτο προσθέτοντας 4 κουταλιές σάλτσα μαριναρίσματος τεριγιάκι με σκεπασμένο καπάκι για 5 λεπτά. Βάζουμε το φιλέτο σε πιάτο και αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Βάζουμε στο γουόκ τις 4 κουταλιές τεριγιάκι γλασαρίσματος και το ρυζόκρασο και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα κατά προτίμηση με χοϊσίν βινεγκρέτ.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και ρίχνουμε στη σαλάτα