Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φιλέτα πάπιας σε φέτες, τις πιπεριές σε λωρίδες και το μπρόκολο σε μπουκετάκια. Μουσκεύουμε σε ζεστό νερό για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και έπειτα τα κόβουμε στη μέση και μουλιάζουμε για 2 ώρες σε κρύο νερό τα rice sticks.
Ρίχνουμε στο wok το ηλιέλαιο να ζεσταθεί και σωτάρουμε ελαφρά τη πάπια. Ρίχνουμε τη πάστα tom yum, τη sweet soy sauce, τη soy sauce, τη fish sauce, τη ζάχαρη και το ζωμό. Τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση και προσθέτουμε τα λαχανικά, τα rice sticks και ανακατεύουμε γρήγορα.
Σερβίρουμε ρίχνοντας προεραιτικά από πάνω κόλιανδρο.