Κόβουμε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και το τζίντζερ σε λεπτές λωρίδες. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και όταν πάρουν μία βράση (σε χαμηλή φωτιά) ρίχνουμε το tapioca flour αραιωμένο σε κρύο νερό, ώστε να δέσει η σάλτσα μας.
Σε wok ρίχνουμε το ηλιέλαιο μαζί με το σκόρδο, το οποίο έχουμε λιώσει και σωτάρουμε ελαφρά το σπανάκι για 2-3 λεπτά αφού το αλατοπιπερώσουμε. Στο ίδιο σκεύος αφού το καθαρίσουμε ρίχνουμε ηλιέλαιο , το τζίντζερ και σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε το μοσχάρι, τη σάλτσα και το σπανάκι με ρύζι ατμού basmati ή jasmine.