Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και τη πατάτα σε κύβους. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας και 400ml νερό, το αφήνουμε να βράσει και μόλις έρθει σε σημείο βρασμού προσθέτουμε τη κίτρινη πάστα κάρι, τη ζάχαρη, τη fish sauce, το κοτόπουλο, τις πατάτες και τα νεροκάστανα.
Όταν βράσει το κοτόπουλο και οι πατάτες και δέσει η σάλτσα, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε σε βαθύ μπώλ και γαρνίρουμε με ντοματίνι και τουφάκια δυόσμου.
Συνοδεύεται με ρύζι ατμού Jasmine ή Βasmati.