ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φιλετάκια και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 2 κ.σ. Ponzu Cirtus Soy Sauce, 2 κ.σ. Minced Garlic και 1 κ.σ. Sesame Oil. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το ψαρονέφρι μας στη μαρινάδα για μισή ώρα. Aδειάζουμε τα Udon Noodles μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 2 κ.σ. Sesame Oil, ανακατεύοντας μέχρι να ανοίξουν οι φωλιές. Χρησιμοποιούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να ψήσουμε το ψαρονέφρι. Προσθέτουμε σε ένα wok 1 κ.σ. Sesame Oil και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε ελαφρώς 1 κ.σ. Minced Garlic και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε 3 κ.σ. Ponzu Citrus, τα Sesame Seeds, το Sake, το Ginger και το Wasabi Sauce. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα Noodles. Ανακατεύουμε ακόμη μια φορά ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά μας καλά και σερβίρουμε σε 3 διαφορετικά πιάτα, τοποθετώντας στο πλάι τα κομμάτια από ψαρονέφρι.