Tofu Vegan Burger

Εκτέλεση

Υλικά

  • 1 πακέτο Tofu Extra Firm
  • Cardinal Panko και αλεύρι για το πανάρισμα
  • 200ml Soy sauce
  • 2 μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 μέτριο καρότο
  • 1 μέτριο κολοκυθάκι
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 1 cup κινέζικο λάχανο κομμένο
  • 1 ψωμάκι burger
  • για τη sauce: 
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. Cardinal Sweet Chili Sauce
  • 1/2 κ.σ. Cardinal Sriracha
  • 1 κ.γλ. Soy Sauce
  •  
  •  

 

Εκτέλεση 

Ανακατέψτε τα υλικά για τη sauce. Μαρινάρετε το tofu στη σάλτσα σόγιας για 15'. Κόψτε τα λαχανικά σε λεπτές λωρίδες και σοτάρετέ τα με ηλιέλαιο. Σβήστε τα λαχανικά με λίγη από τη σάλτσα σόγιας. Περάστε το tofu πρώτα σε αλεύρι και έπειτα σε panko, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία διπλή φορά. Τηγανίστε έπειτα σε φριτέζα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Φτιάξτε το burger. Προσθέστε πρώτα τη sauce, το κινέζικο λάχανακο ψιλοκομμένο, το τηγανιτό tofu, τα λαχανικά και λίγη ακόμη sauce από πάνω. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified