Τηγανητό Ρύζι με Kimchi

Προϊόντα μας

  • Sesame Oil
  • Mayonnaise
  • Kimchi
  • Εκτέλεση

    Υλικά

    • 2 κούπες μαγειρεμένο ρύζι
    • 150gr Kimchi Salad ψιλοκομμένη
    • 2 αυγά χτυπημένα
    • 100gr bacon
    • 1 κ.γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
    • Το πράσινο μέρος από 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 κ.σ. Sesame Oil
    • 1/2 κ.σ. Kewpie Mayonaise
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    •  

     

    Εκτέλεση 

    Σε ένα wok ζεσταίνουμε μισή κουταλιά σησαμέλαιο. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνουν scrambled. Προσθέτουμε και το ρύζι, τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε πολύ καλά έως ότου οι κόκκοι από το ρύζι να ξεχωρίσουν. Μεταφέρουμε στη συνέχεια το ρύζι σε ένα μπολ. Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο σησαμέλαιο και σοτάρουμε το μπέικον. Προσθέτουμε το kimchi, το σκόρδο και το ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε λίγο αλατοπίπερο και σερβίρουμε σε μπολ με γαρνιτούρα με φρέσκο κρεμμύδι. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified