Ιαπωνικά Τσουρεκάκια Γεμιστά με Γλυκιά Πάστα Κόκκινου Φασολιού

Προϊόντα μας

  • Red Bean Paste
  • Εκτέλεση

    Υλικά 

    • 260gr αλεύρι Γ.Ο.Χ.
    • 6gr ξηρή μαγιά
    • 1 κ.γλ. baking powder
    • 120ml γάλα
    • 1/2 κ.γλ. αλάτι
    • 1 αυγό
    • 20gr βούτυρο
    • 1 κ.σ. ζάχαρη
    • Red bean paste
    •  

    Εκτέλεση 

    Σε ένα μικρό σκεύος θερμαίνουμε το γάλα με το βούτυρο, μέχρι το μείγμα να γίνει χλιαρό. Ρίχνουμε και τη μαγιά και τη ζάχαρη. Έπειτα συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από την πάστα φασολιών). Δημιουργούμε μια μαλακή και λίγο κολλώδη ζύμη και την αφήνουμε για 60' να διπλασιαστεί. Πλάθουμε σε λίγο χοντρά στρογγυλά κομμάτια ζύμης (με ένα κουπ-ατ). Τοποθετούμε στο κέντρο την πάστα από κόκκινα φασόλια και κλείνουμε με τα δάχτυλα πολύ καλά. Τα αφήνουμε λίγη ώρα μέχρι να φουσκώσουν. Τα αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με νερό και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει για 15'. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified