Fried Rice With Egg

Εκτέλεση

Υλικά (4 μερίδες)

  • 400gr Jasmin Rice
  • 250gr Wok Mixed Vegetables with Lotus Diamond
  • 3 Αυγά
  • 5 κ.σ. Soy Sauce Premium LKK
  • 3 κ.σ. Fish Sauce
  • 1 κ.γλ. Sesame Oil LKK
  • Φρέσκο κρεμμύδι
  • Σπορέλαιο
  •  
  •  
  •  

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το απλώνουμε σε μια επιφάνεια, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τη fish sauce και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Αφήνουμε το ρύζι να χάσει όλη την υγρασία του χωρίς να το σκεπάσουμε. Σε wok ζεσταίνουμε λίγο σπορέλαιο και ρίχνουμε τα χτυπημένα 3 αυγά. Μόλις αρχίσουν να ψήνονται, τα ανακατεύουμε και τα αφαιρούμε από το wok. Προσθέτουμε σπορέλαιο στο wok και ψήνουμε τα λαχανικά για 4 λεπτά ανακατεύοντας τα. Μόλις τα λαχανικά είναι έτοιμα, προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από το wok, γαρνίρουμε με λεπτοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified