Σουβλάκια Κοτόπουλου με Harissa

Προϊόντα μας

  • Harissa
  • Εκτέλεση

    Υλικά

    • 600gr κοτόπουλο στήθος φιλέτο
    • Μαρινάδα:
    • χυμός από 2 λεμόνια
    • 1 κ.σ. πάπρικα
    • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
    • 2 κ.σ. γιαούρτι
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. Harissa
    • 1 κ.γλ. αλάτι
    • Dip γιαουρτιού:
    • 200gr γιαούρτι
    • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
    • 1 κ.σ. Harissa
    • 2 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο

    Εκτέλεση 

    Μουλιάζουμε τα ξυλάκια για τα σουβλάκια μέσα σε νερό. Τεμαχίζουμε σε κύβους το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα και τα αναμειγνύουμε με το κοτόπουλο. Τοποθετούμε και αφήνουμε για τέσσερις ώρες στη ψύξη. Στη συνέχεια  περνάμε το κοτόπουλο στα ξυλάκια και ψήνουμε στη σχάρα (ή σε ένα τηγάνι με grill).

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified