Vegan Panna Cotta

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ PANACOTTA:
  • 165ml Coconut Milk Ceylon 
  • 50ml Coconut Cream Ceylon 
  • 1κ.γλ. άρωμα βανίλιας
  • 2 φύλλα ζελατίνης 
  • 2 κ.σ. Coconut Honey Ceylon
  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ RICE CRUMBLE:
  • 150gr Glutinous Rice Flour 
  • 70gr Coconut Sugar Ceylon 
  • 100gr Butter Ghee 
  • 50gr Cashew 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετήστε τα φύλλα ζελατίνης σε νερό για 5’ μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε το γάλα καρύδας και τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα στραγγίξετε πολύ καλά), ζεστάνετε το μείγμα σας μέχρι να λιώσει η ζελατίνη και ανακατέψτε καθόλη τη διάρκεια. Προσοχή δεν θέλουμε να πάρει βράση. Αποσύρετε το από τη φωτιά και προσθέστε την κρέμα καρύδας, το άρωμα βανίλιας, το μέλι καρύδας και ανακατέψτε πολύ καλά. Τοποθετήστε το μείγμα σας σε 2 μπολάκια, αφήστε τα να κρυώσουν και στην συνέχεια βάλτε τα στο ψυγείο για min 4 ώρες. Χοντροκόψετε τα κάσιους και τοποθετήστε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Φορώντας γάντια μιας χρήσης τρίψτε το βούτυρο με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα κάσιους και ελάχιστο αλάτι μέχρι το μείγμα σας να μοιάζει με θρύμματα. Απλώστε τη γέμιση σε ένα ταψί αφού πρώτα έχετε στρώσει μία λαδόκολλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 10’-15’ έως ότου ροδίσει. Τοποθετήστε το Cramble πάνω στην πανακότα και προαιρετικά προσθέστε φρέσκο passion fruit.

 

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified