Για το sesame citrus sprinkle: αναμειγνύουμε τους σπόρους σησαμιού, το σχοινόπρασσο, το namami togarashi, τα ξύσματα λεμονιού / lime και λίγο αλάτι, μέσα σε ένα μπολ, ανακατεύοντας καλά. Για τα σουβλάκια κοτόπουλου, κόβουμε το κρέας σε λεπτές λωρίδες φάρδους 2.5cm. Ρίχνουμε τη μαύρη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το mirin και το ρυζόξιδο σε ένα μικρό μπολ, μαζί με το κομμένο κοτόπουλο και αφήνουμε να μαριναριστεί ιδανικά για μια νύχτα. Ό,τι περισσέψει από τη μαρινάδα το ζεσταίνουμε σε μικρό σκεύος μέχρι να δέσει. Περνάμε έπειτα το κοτόπουλο σε ξυλάκια bamboo και ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ ή στο φούρνο. Πριν τελειώσουμε με το ψήσιμο, με ένα πινέλο, αλείφουμε λίγη από τη σάλτσα πάνω στα σουβλάκια. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το αρωματικό μείγμα που ετοιμάσαμε στην αρχή.