Korean Sweet Potato Noodle Salad

Εκτέλεση

  • Υλικά:
  • 120gr Korean Sweet Potato Noodle (dried)
  • 1/2 καρότο κομμενο σε λεπτές λωρίδες
  • 1/2 τμχ.  φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1/2 κόκκινη πιππεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1/4 ξερό κρεμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 110gr Edamame Soy Bean Kernels
  • 1 κούπα baby spinach
  • Sauce:
  • 1/4 κούπας Less Salt Soy Sauce
  • 1 κ.σ. Pure Sesame Oil
  • Λίγο Nanami togarashi
  • 1/4 κ.γλ. Minced Garlic
  • 1/2 κ.σ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Προετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και έπειτα τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε καλά. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας μέσα σε ένα μπολ: τη σάλτσα σόγιας, το σησαμέλαιο, το nanami togarashi, το ginger, το σκόρδο, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί. Βράζουμε τα φασόλια σόγιας για 3᾽, σουρώνουμε και κρυώνουμε σε τρεχούμενο νερό. Πρέπει να είναι ελαφρώς τραγανά. Μέσα σε ένα μεγάλο και αρκετά. βαθύ μπολ, ρίχνουμε τα noodles, τα λαχανικά και τη σάλτσα που φτιάξαμε και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε μικρά βαθιά μπολ.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified