Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν. Εάν χρησιμοποιήσουμε μανιτάρια κονσέρβας μαγειρεύουμε λιγότερο. Προσθέτουμε αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και το ζωμό και ανακατεύουμε. Βράζουμε μέχρι η σούπα να αποκτήσει παχύρευση υφή για 2᾽περίπου. Μειώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το coconut cream. Σιγοβράζουμε χωρίς να σκεπάσουμε το σκεύος, για ένα τέταρτο, μέχρι να αναμειχθούν οι γεύσεις και περιστασιακά ανακατεύουμε. Αν θέλουμε πιο απαλή υφή, τοποθετούμε σε bleder τη σούπα και χτυπάμε μέχρι να γίνει λεία. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή με μια φέτα ψημένο ψωμί τοστ.