Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις γαρίδες, τη ζάχαρη καρύδας, την πάστα Tom Yum και λίγο αλάτι και ανακατέψτε καλά. Βάλτε τις γαρίδες στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα. Βγάλτε τις γαρίδες από το ψυγείο και σε ένα wok ζεστάνετε το λάδι. Ρίξτε το lemongrass, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα kaffir leaves και τα τοματίνια και ανακατέψτε καλά. Με την κουτάλα μαζέψτε τα υλικά στην άκρη και προσθέστε τις γαρίδες τις οποίες θα ψήσετε ελαφρώς. Ανακατέψτε όλα τα υλικά με τις γαρίδες και σοτάρετε για 2 λεπτά. Αφαιρέστε τα lime leaves και σερβίρετε γαρνίροντας με τον κόλιανδρο. Αν επιθυμείτε συνοδέψτε με ρύζι Basmati, στο οποίο, όταν θα το βράσετε, θα προσθέσετε kaffir leaves για έξτρα άρωμα.