SPRING ROLLS WITH VEGETABLES

Εκτέλεση

  • Υλικά 
  • 80gr Bamboo Strips Cardinal
  • 400gr λάχανο άσπρο κομμένο 
  • 110gr καρότα κομμένα ζουλιέν
  • 110gr κρεμμύδια ξερά κομμένα ζουλιέν
  • 20gr Wok Oil
  • 4gr Μinced Garlic Thai Heritage
  • 25gr Oyster Sauce Lee Kum Kee
  • 25gr Soy Sauce Kikkoman
  • 3gr Pure Sesame Oil
  • 10 τμχ. Spring Roll Wrappers 200mm
  • Λίγο λευκό πιπέρι
  • 1 Αυγό (το ασπράδι)
  • Spring Roll Sauce Cardinal για dipping
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  •  
  •  

Εκτέλεση 

Ζεστάνετε το λάδι σε ένα wok. Ρίχνετε το σκόρδο, τα καρότα, τα κρεμμύδια και τα bamboo και σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέστε την oyster sauce, την soy sauce, πιπέρι και το λάχανο και ανακατέψτε πολύ καλά για 3 λεπτά. Ρίξτε το sesame oil, ανακατέψτε και ρίξτε τα λαχανικά σε ένα σουρωτήρι όπου θα τα αφήσετε μέχρι να κρυώσουν. Ξεπαγώστε τα φύλλα. Τοποθετήστε ένα φύλλο στην επιφάνεια σας και βάλτε λίγη γέμιση. Διπλώστε τις δύο πλευρές και τυλίξτε το spring roll το οποίο θα κλείσετε χρησιμοποιώντας λίγο ασπράδι αυγού για να κολλήσει. Τηγανίστε σε αρκετό λάδι καλά ζεσταμένο και συνοδέψτε με Spring Roll Sauce της Cardinal.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified