Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα wok. Ρίχνετε το σκόρδο, τα καρότα, τα κρεμμύδια και τα bamboo και σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέστε την oyster sauce, την soy sauce, πιπέρι και το λάχανο και ανακατέψτε πολύ καλά για 3 λεπτά. Ρίξτε το sesame oil, ανακατέψτε και ρίξτε τα λαχανικά σε ένα σουρωτήρι όπου θα τα αφήσετε μέχρι να κρυώσουν. Ξεπαγώστε τα φύλλα. Τοποθετήστε ένα φύλλο στην επιφάνεια σας και βάλτε λίγη γέμιση. Διπλώστε τις δύο πλευρές και τυλίξτε το spring roll το οποίο θα κλείσετε χρησιμοποιώντας λίγο ασπράδι αυγού για να κολλήσει. Τηγανίστε σε αρκετό λάδι καλά ζεσταμένο και συνοδέψτε με Spring Roll Sauce της Cardinal.