Miso Mushroom Pasta

Εκτέλεση

  • Υλικά
  • 210gr Rice Stick Noodle 5mm Cardinal
  • 40gr Dried Shiitake
  • 40gr Straw Mushroom Cardinal (τα οποία θα κόψετε στην μέση)
  • 40gr  μανιτάρια Simeji ή ότι άλλα μανιτάρια σας αρέσουν.
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 2 κ.σ. Ghee Butter
  • 120gr  Organic Coconut Milk Ceylon
  • 1 κ.σ. Cooking Wine Shao Hsing
  • 2 κ.γλ. Red Miso Paste Hikari
  • 1 κ.γλ. Garlic Minced
  • 1τμχ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  •  
  •  
  •  
  •  

Εκτέλεση

Προετοιμάστε τα noodles με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόψτε τα Shiitake (αφού πρώτα τα έχετε μουλιάσει σε νερό) σε λωρίδες. Ανακατέψτε το βούτυρο, το Miso και το Coconut Milk μέχρι να σχηματίσετε μια αφράτη πάστα. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε το Wok Oil και σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο. Στην συνέχεια σβήστε με το Shao Hsing και προσθέστε την πάστα που φτιάξατε και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε τα noodles και το φρέσκο κρεμμυδάκι και συνεχίστε το ανακάτεμα. Σερβίρετε σε δύο πιάτα και προσθέστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified